Our houses are shelters for our souls. They are specifically designed to suit a few of our primary human wants: privateness, area, consolation and silence. These are simply the right phrases to explain this lovely condo situated in Eixample, Barcelona.

This marvelous dwelling place has an fascinating story, or somewhat historical past, contemplating the truth that the constructing dates from 1878. Yes, it has over one hundred thirty years. You in all probability marvel how come it appears so…good. We have a single phrase for that: renovation. The remaining facet of this house was given by

Altough bricks might provide the feeling of a chilly, empty area, on this case issues are totally different. If we consider the chromatic facet, they appear to heat up the environment. Wood can also be essential relating to this facet. You will clearly discover the best way by which these two supplies are interconnected. Now, let’s see what else can we find out about this pretty residence.

The pine beams on the ceiling deliver a country contact. A fairly uncommon function is the daring mixture between the previous bricks and the fashionable tiles utilized within the loos and the kitchen. Also, the kitchen furnishings is by some means in distinction with “the remainder of the setting”.

From a sure perspective, this place appears like a labyrinth. An infinity impact is created by way of parallel doorways that will let you cross from one room to a different. Also, a lot of the furnishings on this condominium is on wheels. This facet will facilitate eventual additional modifications in time. Let’s face it, individuals get bored and modifications are all the time welcomed!

  • Facebook
  • Google Plus